Zit u met een familiaal conflict maar wil u het liever zonder gerechtelijke procedure aanpakken? Dan hebben wij met Familiale Bemiddeling de oplossing voor u.

Als Erkend Familiaal Bemiddelaar staan we u graag bij in alle familiale probleemsituaties. Dit kan gaan van het regelen van uw echtscheiding, het opstellen van de verblijfsregeling voor uw kinderen, bijstand in conflicten bij nalatenschappen, een uit de hand gelopen ruzie met uw broer of zus. Voor elk conflict dat zich afspeelt in de familiale context kan u bij ons terecht.

Bemiddeling is een alternatieve geschillenbeslechting waarbij de partijen zelf, samen met de bemiddelaar tot een oplossing trachten te komen en waarbij er geen gerechtelijke procedure wordt gevoerd. Herstel van de communicatie tussen partijen en zelf probleemoplossend denken staan hierbij centraal.

Wil je je conflict zelf in handen nemen en wil je bemiddeling een kans geven, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie